PNL a pierdut DOCUMENTUL PROTOCOLULUI de înființare a USL

PNL se confruntă în interiorul formațiunii cu un „caz Bechtel”. Liberalii au pierdut orginalul documentului protocolului de înfiinţare a alianţei politice Uniunea Social Liberală. În aceste condiții, liberalii au solicitat Tribunalului Bucureşti o copie legalizată, pentru a demara procedurile de denunţare a USL.

Surse din PNL citate de Mediafax au dezvăluit că după ce la nivelul conducerii formațiunii, înaintea Congresului PNL, s-a luat decizia denunţării juridice a USL, liberalii au constatat că nu deţin orginalul documentului de constituire al alianţei.

Astfel, pentru a iniţia procedurile juridice la Tribunalul Bucureşti, în sensul denunţării USL, PNL a trebuit să solicite de la instanţă o copie legalizată a protocolului. Documentul este necesar în dosar, alături de cererea de desfiinţare a alianţei.

Copia protocolului USL a fost ridicată de reprezentanţii PNL de la Tribunalul Bucureşti, în urmă cu o săptămână.

Conform surselor citate, la nivelul Delegaţiei Permanente a PNL, care se va întruni marţi, va fi prezentată o informare asupra procedurilor judiciare de denunţare a USL, dar şi a Alianţei de Centru Dreapta dintre PNL şi PC.

Vezi și: Prima reacție din PSD, după solicitarea PNL la TMB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel