Prima reacție din PSD, după solicitarea PNL la TMB

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a oferit prima reacția din rândul social-democraților, după ce PNL a transmis, luni, că va depune la Tribunalul București o solicitare de denunțare a alianței electorale USL.

Liberalii au anunțat, luni, că vor depune la Tribunalul București o solicitare de denunțare a alianței electorale USL, iar în teritoriu fiecare filială județeană a PNL va contesta la Birourile Electorale Județene utilizarea de către PSD a însemnului electoral reprezentat de acronimul USL, scrie stiripesurse.ro.

Vezi și: PNL lovește PSD cu o solicitare la Tribunal. Ce spune Chirieac


Răspunsul PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a transmis, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că Alianța PSD-UNPR-PC folosește un singur mesaj în care este amintit numele USL în campania electorală pentru alegerile europarlamentare 2014, din 25 mai.

„Nu folosim în campanie sigla USL. Avem sigla Alianței PSD-UNPR-PC. Sigla USL cuprinde și PNL. Avem doar un mesaj, 'USL trăiește'.

Prin acest mesaj am transmis electoratului că nu am uitat ce am promis în 2012 și ne ducem la capăt promisiunile. Este mesajul nostru direct către alegători, că ne vom ține de cuvânt. Singurii care au înșelat electoratul sunt cei de la PNL, care se dezic în fiecare zi de ce a însemnat USL și se apropie de Traian Băsescu”, a declarat Cătălin Ivan.

Citește și: Ovidiu Silaghi și-a depus candidatura și s-a înscris în PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel