PNL lovește PSD cu o solicitare la Tribunal. Ce spune Chirieac

Partidul Național Liberal încearcă să lovească Partidul Social Democrat la Tribunal, în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare 2014, din 25 mai.

Liberalii vor depune la Tribunalul București o solicitare de denunțare a alianței electorale USL, iar în teritoriu fiecare filială județeană a PNL va contesta la Birourile Electorale Județene utilizarea de către PSD a însemnului electoral reprezentat de acronimul USL, scrie stiripesurse.ro.

Vezi și: PDL, acuzat de plagiat în campania electorală

„Toate filialele județene ale PNL vor depune contestații la toate Birourile Politice Județene. În cazul în care deciziile BEJ ne vor fi nefavorabile, vom contesta la Biroul Electoral Central.

Suntem pe ultima sută de metri, pentru a depune la Tribunalul București o solicitare de denunțare a USL (…) Din experiența mea, programul nu ne va permite să primim o soluție din partea Tribunalului București înainte de data de 25 mai”, a declarat, luni, liberala Alina Gorghiu, potrivit sursei citate.

„USL trebuia radiată, pentru că induce în eroare”

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat de ce liberalii nu au recurs la această măsură până acum, în perioada scursă de la ruperea USL?

„Nu știu. Cred că au dormit pe ei, dacă mă întrebați, dar în mod normal, logic, denumirea de USL trebuia radiată. În niciun caz nu cred că trebuie folosită de cineva, pentru că poate induce în eroare alegătorii.

(...) Nu știu dacă în mediul rural se cunoaște că nu mai există USL, chiar dacă acest lucru pare greu de crezut pentru noi, la oraș, unde se citesc ziarele și se urmăresc știrile televizate”, a opinat Bogdan Chirieac.

Citește și: Alegeri europarlamentare: Cum va arăta buletinul de vot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel