Ovidiu Silaghi și-a depus candidatura și s-a înscris în PSD

Fostul ministru al Transporturilor şi preşedinte al filialei judeţene a PNL Satu Mare, europarlamentarul Ovidiu Silaghi, şi-a depus, luni, la Biroul Electoral Judeţean candidatura pentru Colegiul 2. Silaghi s-a înscris anterior în PSD.

"Suntem aici ca să îmi depun candidatura pentru Colegiul 2 pe lista alianţei electorale PSD-UNPR-PC. Nu pot decât să mulţumesc premierului Victor Ponta, domnului preşedinte al PSD şi domnului primar Coica, care este şi preşedintele organizaţiei municipale pentru mâna prietenească care mi-au întins-o şi să-i asigur de o bună colaborare în ceea ce am creat noi, Uniunea Social Liberală, care la Satu Mare a funcţionat, funcţionează, dă rezultate şi este singura soluţie de a câştiga Colegiul 2", a declarat Silaghi.

Europarlamentarul s-a înscris în PSD, el susţinând că altă formulă juridică nu putea exista, având în vedere faptul că juridic, la nivel naţional, USL nu mai există, relatează Agerpres.

"Pot anunţa oficial, domnul Silaghi este membru al organizaţiei municipale, în organizaţia nr. 11. În calitate de preşedinte am semnat şi am fost de acord cu intrarea sa în rândul membrilor PSD şi îl felicit cu această ocazie", a spus preşedintele filialei municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica.

Preşedintele filialei judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, a afirmat că USL trebuie să existe la nivelul judeţului Satu Mare până în 2020.

Totodată, preşedintele filialei municipale a PNL Satu Mare, Adrian Ştef, preşedinte al Consiliului Judeţean, a arătat că în judeţ partidele româneşti pot câştiga alegerile doar împreună.

Citește și: ANI, invinsă definitiv de Silaghi la ICCJ. Ce a anunțat acesta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel