ANI, invinsă definitiv de Silaghi la ICCJ. Ce a anunțat acesta

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a câștigat definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate și a anunțat că va acționa ANI în instanță. De asemenea, Silaghi și își dorește să candideze pentru un loc de parlamentar la alegerile parțiale din 25 mai.

Ovidiu Silaghi a câștigat definitiv la la Înalta Curte de Casație și Justiție procesul cu Agenția Națională de Integritate, care îl acuza de incompatibilitate și de lipsa justificării pentru 45.000 de euro din averea sa. 

În prima instanță, sentința a fost aceeași cu cea dată marți de ICCJ, cu o singură mențiune - Ovidiu Silaghi ceruse ca cei de la ANI să publice pe site-ul lor adevărul despre acuzațiile care i-au fost aduse, iar magistrații de la ICCJ au respins această cerere, transmite Antena 3.

Vrea un loc în Parlament

La aflarea veștii că a învins definitiv ANI, Ovidiu Silaghi a anunțat că va acționa Agenția în instanță, pentru că nu a putut candida la alegerile europarlamentare din cauza procesului. De asemenea, fostul ministru a adăugat că își dorește să candideze pentru un loc în Parlamentul României, la alegerile din 25 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel