Petrache, acuzat că a scăpat discuții de culise despre Iohannis

Prezidențiabilul PMP Elena Udrea crede că secretarul general al PNL, Marian Petrache, a gafat când a declarat că liberalul Klaus Iohannis este dispus că coabiteze cu premierului Victor Ponta.

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marți, că, în ipoteza în care va ajunge președinte, nu va coabita niciodată cu premierul Victor Ponta. Șeful PNL l-a contrazis astfel pe Marian Petrache, care susținuse anterior că Iohannis "va coabita 100%" cu Ponta.

"Au sărit consilierii și au spus 'domn'le, este o catastrofă. Petrache s-a scăpat și a spus ce ați vorbit voi în birou aseară'. Te duci și spui: nu voi face niciodată coabitare cu Victor Ponta. Haideți să fim serioși! Până și ieșirea d-lui Iohannis de ieri (marți - n.r)... așa de slabă", a declarat, miercuri, la DC News Live, Elena Udrea.

Iohannis a încercat să întoarcă, într-un interviu acordat marți, afirmațiile lui Petrache despre coabitarea cu Ponta.

"Nu voi coabita. Dați-mi voie să clarific puțin lucrurile. Marian Petrache a vrut să spună un lucru foarte bun, dar a folosit termeni viciați de istoria noastră recentă. În calitatea mea de președinte nu voi face nicio înțelegere specială cu PSD. Voi colabora instituțional cu toată lumea exact așa cum este prevăzut în instituția României (...) Indiferent cine e președinte, oamenii nu sunt puși acolo să se certe", a spus Iohannis.

Citește și: Iohannis: Nu voi coabita cu Ponta. Cariera lui politică se termină la 16 noiembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel