Iohannis: Nu voi coabita cu Ponta. Cariera lui politică se termină la 16 noiembrie

Prezidențiabilul Alianței Creștin Liberale (ACL), Klaus Iohannis, susține că, în ipoteza în care va câștiga scrutinul din noiembrie, nu va coabita niciodată cu premierul Victor Ponta. 

Șeful PNL l-a contrazis astfel pe secretarul general al partidului, Marian Petrache, care a declarat în cadrul unui interviu acordat recent că Iohannis "va coabita 100%" cu Ponta.

"Nu voi coabita. Dați-mi voie să clarific puțin lucrurile. Marian Petrache a vrut să spună un lucru foarte bun, dar a folosit termeni viciați de istoria noastră recentă. În calitatea mea de președinte nu voi face nicio înțelegere specială cu PSD. Voi colabora instituțional cu toată lumea exact așa cum este prevăzut în instituția României (...) Indiferent cine e președinte, oamenii nu sunt puși acolo să se certe", a declarat Klaus Iohannis pentru hotnews.ro.

Președintele PNL crede că președintele PSD, Victor Ponta, va ieși din viața politică după alegerile prezidențiale.

"Nu va exista niciun fel de coabitare pentru simplul motiv că eu voi câștiga președinția și PSD îl va scoate pe Ponta din joc. Nu am această informație, am această convingere. Cariera politică a lui Ponta se va termina pe 16 decembrie. Ceea ce înseamnă că se va întoarce la raliuri", a mai spus Iohannis.

Scandalul "Ponta spion", în presa internațională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel