Pavel Popescu (PNL): "Un partid de piromani"

Deputatul PNL Pavel Popescu susţine că România este în pragul colapsului, iar celor de la PSD le pasă doar de imagine.

Pavel Popescu, deputat PNL, suţine într-un comunicat de presă primit la redacţie că ţara noastră se află într-un punct critic, iar celor de la PSD le pasă doar de propria imagine.

Avertismentele transmise recent de Comisia Europeană arată fără tăgadă că Guvernul actual aruncă România în prăpastie, atrage atenția Pavel Popescu.

"Fiecare zi care trece și PSD este la guvernare înseamnă o zi de coșmar pentru România. Efectele dezastruoase se văd din ce în ce mai clar. Și în ciuda avertismentelor pe care le transmit partenerii externi, Opoziția, societatea civilă sau cetățenii de rând, celor de la PSD nu le pasă. Un partid de piromani! Dau foc țării și nu au de gând să facă nimic pentru a împiedica pârjolirea", a declarat parlamentarul liberal Pavel Popescu.

Românii decid să plece

Parlamentarul liberal, membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci, mai atrage atenția că românii decid să plece unde văd cu ochii, ca să nu asiste la dezastrul cauzat cu bună știință de PSD și partenerii de guvernare.

"Eurostat a anunțat recent că în 2017 comparativ cu 2007, ponderea românilor care trăiesc în alte state membre ale UE a crescut cu 12,3 puncte procentuale, de la 7,4% la 19,7%, aceasta fiind cea mai mare creştere înregistrată în rândul ţărilor din Uniune. Este o dovadă că românii aleg să plece din țară, sătui până peste cap de guvernarea PSD. Ne rămâne țara pustie, iar celor de la PSD le arde de organizat mitinguri pentru a susține cel mai slab premier al României. Este de neconceput așa ceva. România nu este moșia voastră!", a mai declarat deputatul PNL Pavel Popescu – membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel