"Partidul Colectiv" va apărea la Timişoara

"Partidul Colectiv" - este în curs de organizare la Timişoara, iniţiatorul sãu fiind  Cosmin Mirişan, absolvent al Facultãţii de Drept, scrie Mediafax.

Iniţiatorul "Partidului Colectiv", Cosmin Mirişan, un tânãr de 28 de ani care a studiat la Facultatea de Drept din Timişoara, iar în prezent este manager general la o firmă de consultanţã din municipiu, a declarat, că formaţiunea politicã înseamnã "reacţia oamenilor la umilinţele şi la corupţia din ultimii ani".

"Partidul Colectiv reprezintã reacţia oamenilor la umilinţele şi corupţia din ultimii 26 de ani din România, acest nume l-au ales oamenii şi este de înţeles de ce", a declarat Cosmin Mirişan.

Tânãrul a spus cã partidul va fi o formaţiune politică în adevãratul sens al cuvântului şi că urmeazã o perioadă de organizare.

[citeste si]

"Ideea are la bazã nevoia oamenilor de a scãpa de corupţie, şi cum nu e foarte uşor de scăpat de corupţie şi de mafia politică, trebuie creatã o entitate solidã, care măcar sã punã o presiune constantă pe acest mediu viciat, dacã nu chiar sã vină cu candidaţi noi şi transparenţi din rândul cetăţenilor de rând sau din rândul elitelor care tocmai din cauza corupţiei au ales sã nu se implice", a afirmat Cosmin Mirişan.

Pagina "Partidul Naţional Colectiv", creatã de "un grup de prieteni din Bucureşti", majoritatea cu job-uri în IT, care precizează că nu sunt membri în vreun partid sau adepţi ai vreunei ideologii politice şi că au prieteni rãniţi grav în Colectiv, a obţinut peste 4.100 de Like-uri, iar grupul "Partidul Colectiv", care are ca administratori nouã tineri, reuneşte acum circa 6.000 de membri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel