Pariuri pe darts la Casa Pariurilor

În ultimele decenii, Darts-ul s-a transformat într-o atracție sportivă majoră, cu sponsori mari, o legiune de fani loiali și venituri masive. Creșterea sportului a însemnat și o creștere mare a pariurilor pe darts și au apărut foarte multe tipuri de pariuri pe darts. Casa Pariurilor s-a adaptat acestei schimbări și și-a dezvoltat o secțiune mare de pariuri pe darts. 

Pe lângă această casă de pariuri mai sunt și altele care au făcut această mișcare. Dacă doriți să vedeți o listă cu cele mai bune case de pariuri pe darts puteți accesa site-ul

https://meteolaram.org/case-de-pariuri/.

Opțiuni de pariere pe darts disponibile la Casa Pariurilor

Câștigătorul meciului 

Acesta este cel mai frecvent întâlnit pariu pe darts pe care îl veți găsi pe platforma m casa pariurilor. Pur și simplu, acesta este un pariu pe care dintre cei doi jucători va câștiga meciul. În cazuri foarte rare, dacă pariază pe un meci din Liga Darts, casa de pariuri poate oferi o opțiune de egalitate.

Scorul Corect

Acesta este un pariu pe darts în care pariorul își propune să prezică scorul final corect al unui meci.

Determinarea scorului final al meciurilor de darts nu este un lucru ușor de făcut, astfel încât cotele la acest tip de pariu sunt mai mari decât cotele de pariere ale altor pariuri prezente în oferta de pariuri sportive de la Casa Pariurilor. 

Câștigătorul turneului

Din nou, acesta este un pariu simplu fiind plasat pe jucătorul care va câștiga turneul. Pariul este plasat înainte de începerea turneului cu cote de pariere pentru fiecare jucător prezent la competiție.

Pariu în ambele direcții

Un pariu în fiecare direcție are la bază în esență două pariuri. Când pariezi pe darts la Casa Pariurilor online, un pariu în fiecare direcție un pariu este că jucătorul va câștiga competiția, al doilea pariu, egal cu prețul primului pariu, este un pariu pe jucătorul care va obține un anumit loc în turneu. Cotele de pariuri pe darts pe pariul pe loc se vor reduce la o fracțiune din cota pariului pe câștigător.

În funcție de turneu, un loc ocupat ar putea însemna ajungerea în finală (primii doi jucători), la unele case de pariuri de darts un loc ocupat ar putea însemna ajungerea în semifinalele unui turneu. 

Opțiuni de pariere pe darts 180

Cel mai mare scor posibil pe care un jucător îl poate arunca cu trei săgeți este 180. Acest scor este obținut prin aruncarea de x3 pe 20. Într-un meci de darts, fiecare jucător va încerca să arunce 180 de câte ori posibil, pariul pe 180 are mai multe variante.

 - Total 180 – Acesta este un pariu Peste/Sub. Casa Pariurilor vă va oferi un număr reprezentând numărul total de 180 de secunde aruncate de ambii jucători într-un meci. De exemplu, 8,5, pariorul va plasa apoi un pariu pe numărul total de 180 fiind peste sau sub 8,5

- Cele mai multe 180-uri – Pentru a plasa un pariu pe care dintre cei doi jucători va arunca cele mai multe 180-uri într-un meci. Există și opțiunea unui pariu pe egalitate. (Ambii jucători aruncă același număr de 180).

- Jucător 180 – Foarte similar cu pariul total de 180. Aceasta este o opțiune de pariere Peste/Sub pentru numărul de 180 pe care un jucător individual le va arunca într-un meci.

- Primul 180 – Un pariu popular, dar simplu, pentru a prezice care dintre cei doi jucători de darts va arunca primul 180.

Pariuri live pe darts la Casa Pariurilor

În secțiunea de pariuri sportive online de la Casa Pariurilor veți găsi și pariuri live pe darts. Pariurile live pe darts au revoluționat modul în care funcționează multe site-uri de pariuri sportive online în ultimii ani, oferind pariorilor pe darts o experiență live real mai incitantă.

Pariurile live vă permit să pariați pe acțiunea din meci pe măsură ce se desfășoară, majoritatea pariurilor înainte de meci pe darts fiind încă disponibile după începerea meciului, cum ar fi câștigătorul meciului și scorul corect. 

Pentru a obține cele mai bune rezultate din pariurile live, descărcați aplicația Casa Pariurilor pentru acces ușor la opțiunile de pariuri live. Vizionarea meciului prin intermediul streamingului live și utilizarea unei pagini de scor live, oferă fanilor care pariază pe darts șanse îmbunătățite de a plasa un pariu câștigător atunci când pariază live pe darts.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel