Parchetul și Poliția au început cercetările în cazul presupusului fiu al lui Nicolaescu

nicolaescu
nicolaescu

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a constituit marți o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la cazul legat de pretinsul fiu al regizorului Sergiu Nicolaescu. În acest caz și Poliția a început cercetările.

 "Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a fost constituită, în cursul zilei de astăzi, o cauză penală în care se efectuează cercetări în legătură cu informaţiile vehiculate în mass-media conform cărora, pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, a fost depusă o acţiune în stabilirea paternităţii de către o persoană care se pretinde a fi fiul unui cunoscut regizor recent decedat şi care a folosit, în cuprinsul cererii, datele de identificare ale alteia. Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică", informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 De asemenea, și Poliția Capitalei face cercetări în acest sens.

 Secţia 14 a Poliţiei sectorului 4 face cercetări cu privire la cererea depusă la instanţă de pretinsul fiu al lui Sergiu Nicolaescu, poliţiştii sesizându-se cu privire la un eventual fals, dar şi în urma unei înştiinţări a lui Vasile Rotaru, al cărui CNP a fost folosit în înregistrarea acţiunii, potrivit Mediafax.

 Ulterior demersurilor de la Secţia 14, Poliţia Capitalei a anunţat, marţi, la ora 12.50, că s-a sesizat din oficiu şi face cercetări referitoare la posibila săvârşire a unor infracţiuni de fals în cazul cererii de stabilire a paternităţii depuse pe 4 ianuarie la Judecătoria sectorului 1 de un bărbat care s-a recomandat drept Vasile Rotaru, fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel