Parchetul, sesizat în urma incidentului de la Parlament

tribunal
tribunal

Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5 a fost sesizat pentru cercetarea şi soluţionarea accidentului care a avut loc, joi, la Palatul Parlamentului, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Cercetarea la faţa locului a fost efectuată de poliţişti de la Secţia 17. Este vorba despre accident de muncă. Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5, competent în soluţionare, a fost deja sesizat, având în vedere că este vorba despre un accident de muncă, şi au fost întocmite acte cu ocazia cercetării. Bărbatul a primit îngrijiri la faţa locului, apoi a fost transportat la spital. Medicii se pot pronunţa cu certitudine în privinţa leziunilor bărbatului, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, citat de Agerpress

Un angajat al televiziunii publice s-a aruncat joi de la balconul sălii de plen a Parlamentului, în timp ce premierul Emil Boc îşi rostea discursul la dezbaterile asupra moţiunii de cenzură introduse de opoziţie după ce Guvernul şi-a asumat răspunderea pe legea-cadru privind salarizarea bugetarilor.

Viaţa lui Adrian Sobaru, electrician la TVR, nu este însă în pericol, după cum au anunţat medicii de la Spitalul Universitar unde a fost transportat de SMURD. Potrivit directorului Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu, pacientul este conştient şi a răspuns la toate manevrele făcute de medici. "Nu are nicio leziune care să-i pună în pericol viaţa", a completat Cârstoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel