Păpuşile Muppets, mesaj special dedicat nașterii bebelușului regal - Video

felicitari_papusile_muppets
felicitari_papusile_muppets

Simpaticele personaje, Miss Piggy și broscoiul Kermit, din celebrul serial de televiziune "The Muppets", au dorit să transmită și ele, în numele întregii echipe, felicitări cuplului princiar, ducesa Kate și prințul William, pentru nașterea prinţului de Cambridge.

Venirea pe lume a bebelușului regal a fost salutată într-un mod special și de producătorii îndrăgitului serial "The Muppets", prin intermediul celor mai cunoscute personaje ale sale, Miss Piggy și Kermit, ce vor apare într-un nou film, în luna martie 2013.

"Hei, Kermit, nu este emoţionant? Kate este mămică, prinţul William este tătic! Şi a apărut un nou bebeluş regal, un băieţel", îi spune Miss Piggy broscoiului Kermit, potrivit rtv.net.

"Este minunat, Piggy! Şi, de la Muppets şi toţi cei de aici, din Londra, unde filmăm noul nostru film, felicitări!", îi răspunde Kermit colegei sale de platou, care imediat a și dezvăluit ce gânduri îi treceau prin minte.

"Te cam face să îți dorești să ai propriul tău copil regal... Haide, nu ai vrea să auzi și tu un răpăit de picioare de mormoloc?, îl întreabă aluziv Miss Piggy pe Kermit.

"Mormolocii nu au picioare", a fost răspunsul posac al broscoiului, înainte de a felicita cuplul princiar pentru nașterea micuțului  lor.

Miss Piggy a reacționat supărată la replica lui Kermit, transmițându-i acestuia că ştie "cum să ucidă o mamă frumoasă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel