Pantilimon, viitor incert la Deportivo

Costel Pantilimon, coleg cu Florin Andone la Deportivo La Coruna are șanse foarte mici să rămână în planurile antrenorului Cristobal Parralo.

Deportivo La Coruna a anunțat întăriri pentru această iarnă. „Un fundaș dreapta și un portar este prioritatea lui Deportivo acum. Asta nu înseamnă că nu pot veni întăriri și în alte compartimente", scrie presa din Spania. 

Astfel, portarul român are șanse minime de a continua la Deportivo, în contextul în care nu a reușit să se impună titular la echipă. Pantilimon a prins doar șase meciuri în acest sezon, vennd sub formă de împrumut de la Watford, la Deportivo la începutul acestui sezon, pentru un an de zile. Cel mai probabil, românul în vârstă de 30 de ani se va întoarce la clubul englez, a cărei înțelegere expiră în 2019.

Cota lui Fane, în cădere liberă

Pantilimon are 27 de selecții la naționala României, iar cota lui s-a prăbușit, în special din lipsa unor evoluții constante din poziția de titular. A ajuns să valoreze 1,5 milioane de euro, iar în urmă cu 3 ani, cota lui atinsese cel mai înalt nivel, 6 milioane de euro, pe vremea când evolua la Sunderland. Pantilimon și-a început cariera la Aerostar Bacău și a mai jucat la Poli Timișoara și Manchester City, în afara cluburilor deja menționate.

[citeste si]

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel