Pantilimon a plecat de la Deportivo

Portarul român Costel Pantilimon s-a despărţit de echipa spaniolă de fotbal Deportivo La Coruna, care îl împrumutase la sfârşitul verii de la formaţia engleză Watford, a anunţat marţi ziarul Marca.

Pantilimon şi-a luat adio marţi de la jucătorii lui Deportivo, printre care este şi atacantul român Florin Andone. Goalkeeperul are contract cu Watford până în iunie 2019, însă ar urma să se alăture altei formaţii din Anglia, Nottingham Forest, aflată pe locul 14 în divizia secundă, din 24 de echipe.

Nottingham Forest, antrenată de spaniolul Aitor Karanka, a avut în sezonul trecut un jucător de origine română, Nicolao Dumitru Cardoso, care evoluează acum în Spania, la Gimnastic de Tarragona (liga a doua).

Apariții sporadice



Pantilimon a avut şase apariţii în campionat şi una în Cupa Spaniei pentru La Coruna, de fiecare dată ca titular. Internaţionalul român împlineşte 31 de ani pe 1 februarie. Pantilimon este legitimat de şase ani şi jumătate la cluburi din Anglia, unde a fost de cele mai multe ori rezervă. În vara lui 2011 a semnat cu Manchester City, după trei ani a devenit jucătorul lui Sunderland, iar la începutul anului 2016 a ajuns Watford. El a disputat în total 54 de meciuri în Premier League, dintre care numai două în sezonul trecut.

La Coruna s-a întărit în acest mercato cu mai mulţi fotbalişti, printre care portarul ucrainean Maksim Koval. La sfârşitul actualei perioade de transferuri, La Coruna ar urma să renunţe şi la alţi jucători în afara lui Pantilimon, scrie Marca.

În La Liga, La Coruna este pe locul 18, primul retrogradabil, cu doar 17 puncte după 21 de etape.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel