Pădureanu, în stare critică: "Are afecțiuni care îi pot cauza decesul oricând"

Condamnant în Dosarul Transferurilor, Jean Pădureanu este într-o situație medicală gravă, care se deteriorează pe zi ce trece. Cunoscuții fostului conducător de la Gloria Bistrița cer eliberarea imediată a acestuia, explicând că în caz contrar "Lordul" ar putea face complicaţii grave, ce s-ar putea dovedi fatale.

Ioan Horoba, fostul colaborator al lui Jean Pădureanu de la Gloria Bistrița, a oferit detalii cutremurătoare cu privire la starea de sănătate a acestuia.

"Am lucrat atâţia ani lângă nea Jean, suntem şi vecini de bloc la Bistriţa, eu stau la 3 şi el, la 2. Ştiu despre ce vorbesc. Trebuie eliberat de urgenţă, pentru că starea sa de sănătate nu permite să fie încarcerat. Are mai multe afecţiuni grave, care îi pot provoca decesul în orice moment, dacă nu îşi ia tratamentele la timp. Are un stimulator cardiac implantat după două preinfarcte, primul dintre ele suferindu-l acum vreo 20 de ani. Are diabet în stare avansată. Este insulino-dependent, având de făcut nu mai puţin de şase doze zilnic.

Starea sa de sănătate este precară şi nici nu poate să se descurce singur, pentru că are şi Alzheimer, cu pierderi de memorie de lungă durată. Delirează întruna şi are nevoie în permanenţă să stea cineva lângă el. Eu nu ştiu cum au gândit judecătorii, dar statul trebuie să îi plătească un îngrijitor, pentru că e vai de capul lui şi îmi plânge sufletul pentru el", a spus Ioan Horoba, pentru ziarulring.ro.

Jean Pădureanu (78 de ani) a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel