OUG pentru migrația primarilor, publicată în Monitorul Oficial. Bogdan Chirieac analizează efectele

45 de zile. Atât au la dispoziție primarii și consilierii locali să-și schimbe partidul fără a suporta vreo sancțiune. Marți, OUG a fost publicată în Monitorul Oficial. Analistul Bogdan Chirieac a explicat că măsura este una de moment, cu câștig pentru o parte politică, dar care se poate întoarce ca un bumerang. 

Analistul Bogdan Chirieac a criticat modul în care politica actuală românească nu găsește o cale de dialog între Putere și Opoziție, OUG pentru migrația aleșilor locali fiind criticată de Opoziție și prielnică doar Puterii. 

"O să aveți în jur de 80% de primari și aleși locali în coaliția domnului Ponta. Se duc la PLR, la UNPR, la PSD. Pentru domnul Ponta e satisfăcător, cresc șansele la prezidențiale, dar vă gândiți că peste cinci ani sau mai puțin o să fie dată o astfel de ordonanță de către o altă putere, cum ar fi PDL-PMP.  (...) Sper să nu dea Dumnezeu, ca pe modelul dosarelor politice, ca de anul viitor să nu ne trezim cu alte dosare politice. Domnul Băsescu nu va avea niciun dosar, va sta bine mersi, va fi foarte bine", a declarat analistul Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel