Ordinea de zi a Guvernului, suplimentată. Schimbare de ultim moment

Şeful Secretariatului General al Guvernului, Antonel Tănase, a propus în şedinţa de guvern de marţi să se introducă pe ordinea de zi suplimentară un proiect de hotărâre despre care premierul Ludovic Orban a spus că îl aștepta de mult.

Patrimoniul şi arhiva fostului Institut al Revoluţiei Române din Decembrie 1989 urmează să fie preluate de Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc.

Şeful Secretariatului General al Guvernului, Antonel Tănase, a propus în şedinţa de guvern de marţi să se introducă pe ordinea de zi suplimentară un proiect de hotărâre cu privire la acest subiect.

"Vă propun introducerea pe ordinea de zi a unui proiect de hotărâre privind stabilirea destinaţiei patrimoniului fostului Institut al Revoluţiei Române din Decembrie 1989. (...) Am avut o corespondenţă pe subiect. Facem un protocol de predare-primire şi va prelua Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc patrimoniul şi arhiva", a menţionat Tănase.

Premierul Ludovic Orban a replicat că este de acord cu această hotărâre și că o aștepta de mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel