Orban, ședință de urgență. Chirieac: În zona de ridicol, nu sunt coerenți. PNL pierde 2%/lună

ORBAN FOTO AGERPRES
ORBAN FOTO AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre întâlnirea de urgență pe care o organizează Ludovic Orban astăzi, cu toți miniștrii, despre programul de guvernare, dar și despre alegerile anticipate.

În contextul în care Ludovic Orban a cerut întâlnire de urgență cu toți miniștrii, analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat ce program de guvernare poți să pregătești, dacă săptămâna viitoare mergi în Parlament, sperând să te pice cei de acolo, să nu ajungi de fapt la guvernare, ci să ajungi astfel la alegerile anticipate.

"Este total ilogic. Se pregătește un program de guvernare, când PNL a anunțat că parlamentarii săi vor vota împotriva oricărui Guvern de acum în colo, pentru a se ajunge la anticipate. Ceea ce înseamnă că anticipatele le dorește președintele, dar domnul Orban nu-și dorește anticipate și speră să fie votat în continuare și să rămână premier fără să treacă prin anticipate. În același timp, din cauza unei guvernări care se anunță mai slabă, mai proastă decât a fost guvernarea Cioloș, înțeleg că PNL-ul pierde 2% pe lună din încredere. Să te duci cu alegerile la termen în noiembrie, cum era normal de altfel, înseamnă că PNL se duce înapoi la 20% sau chiar sub. Cumva, interesul PNL-ului era de alegeri anticipate ca să reușească totuși un 25-28%. Nu sunt coerenți!", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV. 

Ce spune despre faptul că Ludovic Orban le-a spus oamenilor săi din Parlament ca nu cumva să-l voteze

"Vedeți cum merge în zona asta de ridicol. L-ați auzit pe ministrul de Interne: din cauza PSD, nu putem noi să achiziționăm 35 de termoscannere în aeroporturi, pentru Coronavirus. Păi ce are PSD-ul cu Prefecura? Nu înțeleg. E chestiune de securitate națională, asumă-ți domnule, semnează și o să vedem. Eu cred că nu o să te ia DNA-ul că o să cumperi 35 de scannere, eu știu, cum există în Aeroportul din Viena sau în Aeroportul din Munchen. Ce au luat ăia, ia și tu pentru România! Declarațiile astea nu fac niciun bine PNL-ului. De altfel, Guvernul s-a compromis și premierul Orban s-a compromis prin cele 25 de ordonanțe într-o singură noapte. E la miștoul general al publicului din România", a analistul politic.

Citește și: Ședință de URGENȚĂ la Guvern. Orban a chemat toți MINIȘTRII

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel