'Omul negru' care distruge Guvernul Cioloș. Un ministru rupe tăcerea

Ministrul Eugen Teodorovici a vorbit despre 'omul negru' din Guvernul Cioloș care, conform spuselor sale, nu vreau altceva decât să facă rău României.

"Există o intenție a guvernului actual de a sparge autoritatea de management pe Infrastructura Mare (mediu, transport și energie), pe care am făcut la începutul anului, din cauza aceleiași persoane din Ministerul Transporturilor care este astăzi secretar de stat.

Este o ambiție și o nebunie a unei persoane care nu vrea decât răul acestei țări și, din păcate, cred că guvernul va cădea în plasă și va sparge această structură de management. A fost numit, de curând, de Dacian Cioloș, secretar de stat la Ministerul Transporturilor", a spus Eugen Teodorovici la "100 de minute", emisiune realizată de Alessandra Stoicescu la Antena 3.

Din deducții, ar putea fi vorba despre Marcel Ioan Boloş. Pe data de 25 noiembrie, Dacian Cioloş l-a numit în funcţia de secretar de stat al Ministerului Transporturilor pe Marcel Boloş, director general în cadrul Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Transport (AM POST), numit în funcţie de fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, condamnat la închisoare cu executare. Amintim că Marcel Boloş a fost găsit de trei ori în stare de incompatibilitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel