Olguța Vasilescu îl face vierme pe Mihai Voicu, vicepreședintele PNL

voicu_klaus
voicu_klaus

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, îl atacă dur pe vicepreşedintele executiv al PNL, Mihai Voicu. Lia Olguța Vasilescu, extrem de activă pe Facebook, a postat un comentariu în care îl face vierme și trădător pe vicepreședintele PNL, Mihai Voicu, un susținător al lui Klaus Iohannis. Cearta vine în contextul în care PNL încearcă o alianță cu PDL și caută un candidat pentru prezidențiale, cele mai mari șanse avându-le primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Scandalul dintre Lia Olguța Vasilescu și Mihai Voicu pleacă de la poza de profil aleasă de vicepreședintele PNL. Mihai Voicu a postat pe wall-ul său din rețeaua Facebook un tanc Panzer, pe care a scris Klaus.

Vezi ce avertisment dădea Lia Olguța Vasilescu peneliștilor, acum un an

După ce Mihai Voicu și-a schimbat profilul de Facebook, odată cu decizia lui Crin Antonescu de a renunța la prezidențiale și intrarea în joc a lui Klaus Iohannis, Lia Olguța Vasilescu  a postat următoarea replică:

"Pacat de un partid atat de frumos! Au intrat viermii in el. Un astfel de vierme care a fost sluga tuturor presedintilor: Stoica, Stolojan, Tariceanu si care l-a convins pe Antonescu sa ii dea afara din partid toti dusmanii, pierzandu-se astfel foarte multe voturi pentru PNL, si-a modificat poza de profil, punand un tanc pe care scrie Klaus. A schimbat barca fara nicio remuscare, asa cum a facut de fiecare data. Ca idee... Panzerele germane n-au castigat razboiul si nici PNL nu mai vine prea curand la guvernare, sa il faca iar ministru. Hai, ca nu-i bai! S-a schimbat doar seful... Lichelele au ramas la periat scame si lins pantofi...”.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, folosește intens rețeaua de socializare Facebook pentru a comunica mesaje politiuce și pentru a ține legătura cu electoratul, nu doar din orașul său ci la nivel național. În campania electorală, Lia Olguța Vasilescu a postat sloganuri, mesaje și caricaturi realizate special pentru confruntarea cu Antonie Solomon, iar după a continuat să fie extrem de activă, ceea nu se întâmplă cu majoritatea politicienilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel