Lia Olguța Vasilescu către liberali: "Vă ia unul câte unul!"

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei,  revine cu un nou comentariu pe Facebook la adresa liberalilor, după ce DNA  îl anchetează pe Ovidiu Silaghi, care era  propus de PNL la Ministerul Transporturilor: "Când le povesteam eu la liberali că îi ia unul câte unul, dădeau înainte cu încrederea în Justiție...".

 Ea face referire la un mesaj postat cu ocazia condamnării în primă instanță a lui Relu Fenechiu, care a fost forțat astfel să părăsească Ministerul Transporturilor. Atunci ea critica PNL-ul că nu e în stare să își apere oamenii:

 “Ce partid de doi bani! Nici preşedintele, nici măcar pupilul care îşi datorează cariera politică lui Fenechiu şi a ajuns, la rândul său, ministru cu ajutorul acestuia, «nu comentează decizia Justiţiei». Aşa vă ia Gaia pe toţi şi voi vă pitiți! De parcă ar fi Justiţia Divină! Cel mai bun ministru la Transporturi, de câţiva ani încoace, care a deblocat fondurile UE, a făcut să se ruşineze fetele mari din PNL! ”, scria Lia Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel