EXCLUSIV  O ZODIE e pe VAL săptămâna asta: Pentru voi, e bună în dormitor! Marte incită spiritele într-un mare fel

Horoscop 30 august-5 septembrie, cu Mercur în Balanță. Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și ASTROSENS a vorbit despre previziunile pentru zodii.

"Ei, săptămâna aceasta pentru voi e bună în dormitor. Marte în casa a 5-a incită spiritele acolo într-un mare fel. Este și Soarele în Marte, face opoziția la Neptun, ceea ce vă poate ajuta pe zona de fantezii, de idei, pe ce vreți voi.

În altă ordine de idei, Marte în casa a 5-a agită spiritele și în relația cu copilul, fie că e mai mic, fie că e mai mare pentru că Marte fiind în opoziție cu Neptun, s-ar putea să vă manipulați unul pe altul și copilul pe voi, și voi pe copil. Copilul vă face imediat să credeți ceva, iar voi, ca să-l convingeți să facă altceva, reușiți, aveți instrumentele necesare pentru acest lucru.

Nu vă bazați pe promisiunile prietenilor și nu pentru că vor să vă facă ceva intenționat, că voi investiți în ei și sunteți oameni buni și îi ajutați... nu, pur și simplu prietenii au alte priorități, dar nu investiți în ei! Să nu vă faceți așteptări și pentru mulți dintre voi, vă spun de undeva de la sfârșitul anului trecut și vă mai spun că în continuare aveți în casa a 10-a a carierei multe planete. 

Profitați de ele până la sfârșitul anului și profitați de faptul că acum, guvernatorul vostru Venus este în casa a 6-a și-l avem și pe Mercur acolo.

Deci dacă vreți o schimbare, dacă v-a fost frică de o schimbare sau simțiți că nu mai puteți să gestionați ceea ce se întâmplă în viața voastră momentan, începeți să întrebați, să intrați pe o rețea de angajare, pe un site, faceți ceva! Nu mai așteptați să se întâmple, că nu există miracole cum credem noi", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și ASTROSENS, nativilor și celor cu ascendentul în Taur.

Probleme GRAVE pentru o ZODIE toată săptămâna: Îți atrag atenția, ASTA te va îmbolnăvi!

"Ne raportăm în primul rând la Marte, pentru că Marte fiind guvernatorul tău face un aspect destul de important săptămâna asta. Și pentru că Marte e în opoziție cu Neptun, nici tu nu mai știi când să respiri, când să muncești, când să dormi, când să te ocupi de treburile gospodărești. Pentru că Marte este în Fecioară, ai foarte, foarte multe în agenda ta, ai multe, multe pe cap și nu știi de unde să le apuci, unde să le termini. Va fi o confuzie totală mai toată săptămâna!

De aceea, recomandare este ca pe cât de mult posibil, să-ți faci o prioritizare. Caută-ți o formă terapeutică, dar una nu în care stai să visezi la stele, ci la niște îndemânări. Ai nevoie, tot prin muncă, să te relaxezi, să te calmezi.

Faptul că Mercur intră în Balanță te ajută ca atunci când niște lucruri nu sunt terminate la timp, să poți să vorbești, să discuți și să spui, e nevoie să verbalizezi, nu să aștepți de la alții.

Deci multă muncă, multă zăpăceală în program.

Ți-așa trage atenția și în zona de sănătate, fiindcă lui Marte în Fecioară îi cam place să supere lucrurile pe acolo. Bineînțeles, stresul, stresul te va îmbolnăvi săptămâna aceasta, să ne înțelegem!", a completat Daniela Simulescu, făcând referire la o altă zodie. 

Despre ce zodie este vorba, citește mai departe AICI

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel