O pictură murală a lui Banksy va fi dezvăluită în cartierul Notting Hill din Londra

O pictură murală a artistului stradal Banksy, acoperită în ultimele luni de schele şi de un panou publicitar, va fi dezvăluită luni în centrul cartierului rezidenţial Notting Hill din Londra, relatează Reuters, scrie Agerpres.

Lucrarea - cunoscută sub denumirile Graffiti Painter, The Painter sau Velazquez - prezintă un artist, gândit ca fiind pictorul spaniol Diego Velazquez, în timp ce scrie 'Banksy' cu litere mari roşii pe un şevalet.

Realizată la intersecţia Acklam şi Portobello Road în 2008, pictura a fost acoperită după ce dezvoltatorul Enstar Capital a început renovarea proprietăţii pentru a realiza apartamente de lux.

'Este o caracteristică minunată pentru clădire şi o caracteristică minunată în Notting Hill, care şi-a păstrat Londonness-ul', a declarat Simon Lyons, directorul executiv al Enstar Capital, pentru Reuters.

'Unul dintre motivele pentru care am cumpărat clădirea a fost faptul că acolo există un Banksy - i-a dat acel profil iconic. Deci, în timp ce eu cred că preţurile pentru Banksy sunt absurde, se poate spune că într-un fel sunt fan', a mai spus el.

Enstar Capital a vrut iniţial să mute lucrarea însă a decis că ar fi prea riscant, astfel încât pictura realizată de Bansky a rămas în acelaşi loc, acoperită de sticlă şi iluminată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel