O grupare suspectată de trafic de minori și proxenetism, destructurată de DIICOT

prostitution prostitute prostitutes hooker call girl callgirl
prostitution prostitute prostitutes hooker call girl callgirl

DIICOT a destructurat o grupare suspectată de trafic de minori şi Joi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava şi procurorii D.I.I.C.O.T - Serviciul Teritorial Suceava, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi şi cei de la Serviciile de Acţiuni Speciale Suceava şi Călăraşi au desfășurat nouă percheziţii domiciliare în judeţele Suceava şi Călăraşi. Potrivit cercetărilor, în perioada 2011-2012, membrii grupării au racolat şase tinere, din care cinci minore, în scopul exploatării sexuale. Fetele proveneau din familii dezorganizate din judeţul Suceava și practicau prostituția sub promisiunea unor câştiguri materiale consistente.

Clienţii erau racolaţi de către toţi membrii grupării, relaţiile sexuale contra - cost având loc fie în diferite unităţi de cazare din municipiul Rădăuţi, fie în mijloacele de transport ale clienţilor, fie în locuinţele suspecţilor.

Una dintre minore, racolată de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna suceveană Poieni Solca, a fost exploatată de un tânăr în vârstă de 20 de ani din municipiul Rădăuţi, iar acesta, la rândul său, a plasat-o în vederea practicării prostituţiei altor doi suspecţi, cu vârste de 24 de ani şi 31 de ani, ambii din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, relatează aceeași sursă.

Urmare a percheziţiilor domiciliare de joi, au fost ridicate în vederea cercetărilor trei hard disk-uri, un memory-stik, 9 telefoane mobile, 9 cartele telefonice, precum şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie în cauză. În urma probatoriului administrat, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de 12 suspecţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, practicând trafic de minori şi proxenetism.

Persoanele împotriva cărora au fost puse în executare cele opt mandatele de aducere urmează a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Suceava, în vederea audierilor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel