Nuţu Cămătaru rămâne în arest

[] []

18 mai 2012 / 13:48
Salveaza PDF Comentarii

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis ca  Nuţu Cămătaru să rămâne în arest, după ce aceștia au respins, vineri, ca nefondată, contestaţia la executare pe care a depus-o în 14 mai.  Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel București.

 Magistraţii Tribunalului Bucureşti au judecat vineri contestaţia la executare depusă de Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, în 14 mai, când s-a predat la arestul Poliţiei Capitalei pentru a fi încarcerat, după ce săptămâna trecută a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare.

 Magistraţii au respins contestaţia făcută de avocaţii lui Nuţu Cămătaru, prin care cereau să constate faptul că acesta a executat deja pedeapsa de şase ani la care a fost condamnat, ba chiar şi mai mult. Nuţu a fost condamnat de ÎCCJ la 6 ani de închisoare pentru trafic de persoane, proxenetism şi infracţiuni săvârşite cu violenţă.

 Avocaţii susţin că pedeapsa a fost deja ispăşită şi că clientul lor nu ar trebui să mai rămână în închisoare.

 Procurorul de caz le-a spus judecătorilor că este de acord cu punerea în libertate, dar cu toate acestea magistraţii au decis ca Nuţu Cămătaru să fie pus în libertate, fapt ce va fi clarificat în motivare.

 Decizia poate fi atacată cu recurs. Între timp, Nuţu Cămătaru rămâne în închisoare până pe 6 iunie, după cum consideră judecătorii.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23