Noi secretari de stat la Ministerul Energiei și Ministerul Finanțelor

La Ministerul Energiei, Dacian Cioloș a semnat numirea a  doi noi secretari de stat. Unul dintre ei a lucrat patru ani pe functii de conducere la OMV si OMV Petrom. De asemenea, premierul a mai semnat si decizia de numire a unui secretar de stat la Ministerul Finantelor. In plus, a fost numit un consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, iar un secretar general ajunct al Ministerului de Interne a fost numit temporar secretar general la acelasi minister.

La Ministerul Energiei au fost numiti doi noi secretari de stat, dupa ce au fost eliberati din functie Mihai Adrian Albulescu si Valentin Aurel Branzea. Locul lor a fost luat de Georgeta Corina Popescu si de Aristotel Marius Jude.

Georgeta Corina Popescu a lucrat multi ani in domeniul energetic, din care patru la OMV si OMV Petrom pe functii de conducere. In perioada februarie 2011-iulie 2015 a fost director sucursala Bucuresti a OMV Trading GmbH Viena. In august 2015 a fost numita sef departament Power Assets. Iar acum se afla pe listele candidatilor pentru functia de membru in Consiliul de Administratie al Electrica SA. De altfel, aceasta este compania care a dat doi membri in Guvernul Ciolos. Unul este Victor Grigorescu, actualul ministru al energiei, si Cristian Busu, secretar de stat. Georgeta Corina Popescu a lucrat si la E.ON Romania (2007-2011), la Electrica (1998-2006) si la fostele Conel si Renel (1991-1998).

Celalalt secretar de stat numit, Aristotel Marius Jude, a lucrat pe functii de conducere la Romgaz.

La Ministerul Finantelor a fost numit Gabriel Biris, avocat si consultant fiscal.

[citeste si]

In functia de secretar de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului a fost numit Valeriu Ciolan Nicolae. Acesta a fost secretar general al European Roma Grassroots Organisation.

Totodata a fost semnata o decizie privind exercitarea, cu caracter temporar, de ctare Calin Lucian Rosan a functiei de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne. Pana acum a ocupat, tot temporar, functia de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne, precizează hotnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel