MRU: Nu mai există reguli de joc politic în acest moment

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la sediul PDL, după o întâlnire cu liderii democrat-liberali, că justiţia este timorată, pusă sub presiuni enorme, iar preşedintele interimar, Crin Antonescu, trebuie să se pronunţe clar asupra felului în care este tratată justiţia, într-un moment în care nu mai există reguli de joc politic.

"Justiţia este timorată, este pusă sub presiuni enorme, iar ceea ce se întâmplă astăzi este unul dintre motivele pentru care trebuie să fim îngrijoraţi. Trebuie ca preşedintele interimar al ţării, Crin Antonescu, să aibă o pronunţare foarte clară în cursul zilei de astăzi asupra felului în care este tratată justiţia, a modului în care este timorată, a modului în care este agresată, a faptului că procurori şi judecători primesc amenţări extrem de dure la adresa felului în care tratează speţele pe care le au în competenţă", a afirmat fostul premier, citează Mediafax.

Mihai-Răzvan Ungureanu a arătat că face un apel către toţi cei care sprijină actul legal să "ridice vocea şi să iasă în faţă (...) fără absolut nicio frică".

Ungureanu a mai spus că în condiţiile anarhiei care s-a instalat în România nu mai sunt şanse de prosperitate, din moment ce Constituţia este călcată în picioare, iar ordonanţele de urgenţă sunt publicate în perioade de timp diferite faţă de motivaţiile Curţii.

"Nu mai există reguli de joc politic în acest moment. Constituţia a fost încălcată. Acum nici un român, dacă îi fură cineva din ogradă, nu va mai avea parte de justiţie. Justiţia este timorată", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel