Mourinho, prima declarație după concediere

Jose Mourinho a avut prima ieșire în fața presei după ce a fost demis de la Manchester United.

Antrenorul portughez Jose Mourinho, demis de la Manchester United, a declarat miercuri că va avea în continuare un viitor în fotbal, aşa cum şi clubul englez va avea un viitor fără el pe banca tehnică a echipei.

Manchester United va avea un viitor fără mine, aşa cum şi eu voi avea un viitor după Manchester United. Ce am făcut când am plecat de la Chelsea, o voi face şi acum. Păstrez lucrurile bune şi nu vorbesc despre lucrurile care au avut loc la club. Am putea vorbi despre multe lucruri bune, am putea vorbi despre alte lucruri mai puţin bune, dar nu e genul meu. S-a terminat! Întotdeauna i-am criticat pe antrenorii care după ce părăseau o echipă vorbeau despre ce s-a întâmplat acolo. Am dreptul să-mi trăiesc viaţa normal, Manchester United este la trecut', a spus Mourinho.

Citește și: Mourinho, prima ofertă după ce a fost concediat de Man UTD

Jose Mourinho (55 ani) a fost concediat de gruparea de pe Old Trafford după doi ani şi jumătate din cauza stilului de joc al echipei, precum şi a rezultatelor sub aşteptări. Cu United, el a câştigat în sezonul 2016-2017 Supercupa Angliei (FA Community Shield), Cupa Ligii engleze şi Europa League. Cu 'diavolii roşii', Mourinho a înregistrat un bilanţ de 84 victorii, 32 egaluri şi 28 de înfrângeri. Manchester United ocupă în prezent locul 6 în Premier League, cu 26 puncte, la 8 puncte de zona cupelor europene. În optimile Ligii Campionilor, United va juca în februarie cu PSG.

Citește și: Manchester United, nou antrenor. Știrea, confirmată din greșeală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel