Mourinho, atac dur la Frank de Boer: „Cel mai prost antrenor"

Frank de Boer este "cel mai prost antrenor din istoria Premier League", iar Marcus Rashford, fotbalistul lui Manchester United, "ar pierde fiecare meci" dacă ar fi pregătit de el, a declarat Jose Mourinho, tehnicianul "diavolilor roşii", informează BBC.

Portughezul l-a criticat pe De Boer, care a afirmat sâmbătă la televiziunea BT Sport că "e păcat" că Rashford joacă sub comanda lui Mourinho. De Boer, numit în vară la Crystal Palace, a fost demis după ce echipa a pierdut primele patru meciuri de campionat.

"Încerc să-i ofer ce e mai bun băiatului", a spus Mourinho despre Rashford, atacantul internaţional englez în vârstă de 20 de ani. Rashford a marcat golurile lui United în victoria de sâmbătă cu Liverpool (2-1), la prima sa titularizare de pe 26 decembrie. În acest sezon, el are 13 goluri în 40 de meciuri în toate competiţiile pentru echipa de club,

De Boer a spus sâmbătă: "E păcat că antrenor e Mourinho. Rashford e un jucător englez şi vrei să i se ofere timp chiar dacă ar putea comite greşeli, dar Mourinho nu e aşa, el vrea rezultate. Dacă jucătorul face un meci sau două mai slabe, îl trimite pe banca de rezerve. Marcus este foarte tânăr şi are nevoie de meciuri, dar e atât de talentat şi vrei să-l vezi jucând în fiecare săptămână."

De Boer, antrenorul cu cel mai scurt mandat din istoria Premier League


Crystal Palace nu a luat niciun punct în campionat sub conducerea lui De Boer, care a fost antrenorul cu cel mai scurt mandat de când există Premier League.

Mourinho a spus: "Am citit ceva, lucruri afirmate de cel mai prost antrenor din istoria Premier League, Frank de Boer, care a spus că nu e bine pentru Rashford să aibă un antrenor ca mine, fiindcă pentru mine lucrul cel mai important e să câştig. Dacă ar fi antrenat de Frank, ar pierde, fiindcă acesta a pierdut fiecare meci. Încerc să-i ofer ce e mai bun băiatului. Trebuie să fiu sincer şi să recunosc meritele oamenilor de la academie care au responsabili pentru formarea sa, meritele lui Louis van Gaal (fostul antrenor al lui United - n. r.), care a fost responsabil pentru formarea sa. Dacă vă uitaţi însă pe statisticile ale şi pe numărul de meciuri pe care le-a jucat cu mine în acest sezon şi în cel trecut, aş spune probabil că e printre cei cinci jucători cu cele mai multe meciuri disputate în aceste două sezoane".

United va întâlni marţi, pe Old Trafford, echipa spaniolă Sevilla în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Cele două formaţii au remizat în tur, 0-0.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel