Moţiunea de cenzură, citită luni. Decizie de ultimă oră

 Moțiune împotriva Guvernului. Băsescu: Bine ar fi să nu ne facem de râs
Moțiune împotriva Guvernului. Băsescu: Bine ar fi să nu ne facem de râs

Moţiunea de cenzură depusă de către PNL şi USR va fi citită în plen, luni, 20 noiembrie, începând cu ora 16.00.

Decizia a fost luată de către Birourile permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor. Aşadar, de la ora 16.00, va fi citită moţiunea de cenzură.

Amintim că PNL și USR au depus, vineri, la Parlament, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose intitulată "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă".

[citeste si]

"Această moțiune de cenzură vine în sprijinul celor loviți și mințiți de guvernarea Dragnea — Tudose. Niciodată după anul 1989 o guvernare nu a ridicat împotriva ei atâtea categorii de români, funcționari publici, angajați la stat, angajați în sectorul privat, pensionari, oameni de afaceri, ONG-uri, societate civilă. Practic a fost un balon de săpun care s-a spart și victimele au fost toți cetățenii României. Un program de guvernare care promitea majorări salariale a adus din nefericire scăderi de salarii și în cel mai fericit caz mici majorări. Au fost mințiți pensionarii prin amânarea legii pensiilor. Sprijinul pentru mediul de afaceri s-a transformat în povară suplimentară pentru toți oamenii de afaceri cinstiți. Administrațiile publice au fost lovite până în măduva oaselor de poverile pe care le-a introdus acest guvern și mai ales de lipsa banilor pentru investiții", spunea liderul deputaților liberali, Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel