MODIFICARE LEGI JUSTIȚIE. Chirieac: Îi cunosc bine. Am dubii mari

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit la Antena 3 despre proiectele de modificare a legilor justiției, propuse de către ministrul Tudorel Toader. 

”La trei ani după terminarea deceniului pierdut, deci de la terminarea mandatului lui Traian Băsescu, este prima încercare serioasă de rupere de statul mafiot. Când vorbim în această seară, văzând și reacțiile externe, am dubii mari că ea va reuși, această operațiune. Îi cunosc bine pe politicienii români de vârf, nu știu dacă vor avea capacitatea să meargă până la capăt cu această rupere, absolut necesară pentru dezvoltarea României, de fostul stat mafiot. Am văzut, din mare nefericire, reacțiile ambasadei SUA la București, a reprezentanței CE și a ambasadei Germaniei. Nu s-a discutat sau nu suficient sau nu s-au făcut înțeleși vizavi de realitatea actuală din România. Cel puțin în SUA, pe numeroase canale parlamentare americane, situația din România e extrem de bine cunoscută.” a precizat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Analistul politic a subliniat ”Când ambasadorul Klemm vorbește, America vorbește”. În acest sens a scris și un editorial: VEZI AICI

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel