Modificare Cod fiscal. Anunțul Guvernului

Modificare Cod fiscal
Modificare Cod fiscal

Guvernul va discuta, în şedinţa de miercuri, un proiect de lege pentru modificarea şi completarea Legii 227/2015 privind Codul fiscal.

Potrivit unui comunicat al Executivului, printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda şedinţei se numără un proiect de lege privind stabilirea unor măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2015/751 al Parlamentului European şi al Consiliului din 29 aprilie 2015 privind comisioanele interbancare pentru tranzacţiile de plata cu cardul.

Totodată, Guvernul ar putea discuta un proiect de hotărâre pentru modificarea anexei la HG 429/2008 privind nivelul alocaţiilor de hrană pentru consumurile colective din unităţile sanitare publice.

Pe agenda şedinţei se mai află un proiect de hotărâre pentru modificarea HG 332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investiţiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă.

De asemenea, Executivul ar putea lua în discuţie un proiect de hotărâre privind aprobarea alocării unei sume din bugetul asigurărilor pentru şomaj pe 2018 pentru plata venitului lunar de completare de care beneficiază persoanele disponibilizate de la Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel