Urmărește emisiunea live


Mircea Coșea, mesaj TĂIOS după ieșirea lui Cîțu: Lucrurile sunt CLARE! Se ajunge la AUSTERITATE

Mircea Coșea a reacționat după declarațiile premierului Florin Cîțu despre buget și salarii.

"Bugetul e în mare dificultate, asta e sigur. Economia nu merge, nu are de unde să se alimenteze, ANAF-ul nu merge nici el, așa că lucrurile sunt clare. Se ajunge la austeritate. Dar nu asta este problema, ci faptul că un Guvern este obligat să găsească bani, nu neapărat să taie bani. Sigur, că trăim tot ceea ce este în jur, ducând oamenii într-o situație disperată până la urmă, și nu uitați că se scumpește și electricitatea în câteva zile... toate lucrurile astea fac ca bugetul să se echilibreze oarecum, dar nu asta e calea.

Trebuie găsite căi pentru alimentarea bugetului și asta înseamnă o revizuire, poate cuvântul e prea blând, dar o revizuire a politicii de luptă împotriva așa-numitei crize sanitare. Situația în care ne aflăm este foarte critică și dacă nu se iau măsuri de găsire a unor bani...", a declarat Mircea Coșea, în direct la B1 TV.

"Măsurile despre care vorbește Cîțu NU sunt pentru relansare, ci pentru supraviețuire!"

"Măsurile despre care vorbește premierul nu sunt pentru relansare economică, ci pentru supraviețuire! Este o situație neclară. Toate lucrurile sunt în legătură cu vom vedea, vom analiza, vom anunța... toate lucrurile astea creează o lipsă de predictibilitate și pentru mediul economic, și pentru fiecare cetățean. Nu știm ce ne așteaptă și e nevoie de mai multă viteză și mai multă rigurozitate în comunicare ca să știm exact ce se va întâmpla", a continuat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel