Ministrul Sănătății: România, în plină epidemie. Suntem foarte aproape de catastrofă

Ministrul Sănătății, Florian Dorel Bodog, a făcut, la Antena 3, o declarație șocantă. 

Medic chirurg de profesie, ministrul Sănătății a spus că ”România se află în plina epidemie, suntem foarte aproape de catastrofă”.

Florian Bodog a afirmat că ”toată populația care nu a fost vaccinată să se prezinte la vaccinare, trebuie să luam măsuri foarte ferme”. 

Mai mult, ministrul Sănătății a a apelat la Organizația Mondială a Sănătății, precizând că a primit promisiuni că se va găsi un furnizori de vaccinuri. În plus, OMS va face presiuni ca vaccinurile să fie trimise în primul rând României. 

[citeste si]

”Vaccinarea obligatorie este singura opțiune.” a subliniat ministrul Sănătății, care a adăugat că părintele care refuză vaccinarea ar trebui să-ți asume. 

Codrin Ștefănescu a intervenit vehement: ”Eu nu am înțeles nimic, doar că situația este cruntă, vine molima peste noi și nu am înțeles exact, mă vaccinez si eu sau îl vaccinez doar pe ăla micu de 9 luni.”

”Există o schemă de vaccinare, primul vaccin de rujeolă se face la 9 luni. Medicul de familie știe ce trebuie să facă.” a spus Bodog. 

Medicul Adrian Streinu-Cercel a explicat că vaccinul ”este destinat copiilor în vârstă de 1 ani. În caz de epidemie se poate scădea vârsta la nouă luni, așa cum s-a întâmplat pe teritoriul României. Vaccinarea la 9 luni nu afectează sănătatea copilului, ci îi permite să se salveze de o boală mortală.”

”Eu am aflat în direct că trebuie să-mi vaccinez copilul” a spus Codrin Ștefănescu. 

Până acum s-au înregistrat aproape cinci mii de cazuri de rujeolă în România. 23 de copii au murit. 

Profesorul Streinu Cercel a afirmat că este o ”trăsnaie” că din cauza vaccinului, copiii s-ar îmbolnăvi de alte boli grave. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel