Ministrul Apărării, moment emoționant: Vizită la militarul rănit în Afganistan

Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, a fost în vizită la sergentul major Bogdan Dragomir, supraviețuitor al schimbului de focuri de sâmbăta trecută din Afganistan.

"Am trăit în această dimineață, la Centrul Medical Regional Landstuhl, unul din cele mai însuflețitoare momente din viață. L-am văzut și am avut o discuție chiar foarte alertă cu proaspătul sergent major Bogdan Dragomir, bravul nostru militar care a supraviețuit din schimbul de focuri de sâmbăta trecută de la Kandahar. L-am găsit foarte bine, recuperează repede și este extrem de bine tratat și îngrijit. Am fost onorat să îi înmânez Medalia atestând Ordinul ce i-a fost conferit de Președintele României Klaus Iohannis, o scrisoare personală și un stilou din partea Primului Ministru Dacian Ciolos, precum și să transmit urările de bine pe care domniile lor m-au însărcinat să le comunic. Mulțumesc în mod deosebit comandantului Spitalului, James Laterza și domnului Jeffrey Frazier, pentru atenta și sensibila îndrumare a îngrijirilor acordate militarului nostru și apreciez profesionalismul și atenția manifestată de întreg personalul de la Landstuhl. Bogdan Dragomir e acolo în condiții cât se poate de apropiate de casă. Îl așteptăm însă cât mai grabnic acasă cu adevărat și gata de acțiune", a scris ministrul Apărării, Mihnea Motoc, pe Facebook.

MApN a publicat, de asemenea, un mesaj: "Sergentul major Bogdan Dragomir, bravul nostru camarad care a supraviețuit din schimbul de focuri de sâmbăta trecută de la Kandahar, este foarte bine și se recuperează repede. Ministrul apărării naționale, Mihnea Motoc, l-a vizitat astăzi în Germania și i-a înmânat Medalia care atestă Ordinul ce i-a fost conferit de Președintele României Klaus Iohannis, o scrisoare personală și un stilou din partea Primului Ministru Dacian Ciolos. Însănătoșire grabnică, Bogdan! Te așteptăm cu bine acasă și gata de acțiune!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel