Mihai Bendeac: Mi se pare o metodă foarte proastă să mă dați afară

Duminică, la iUmor, un mentalist și magician, Andrew Lee, a reușit să-l sperie pe juratul Mihai Bendeac.

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. Lee le-a cerut lui Mihai Bendeac și Cheloo să îl ajute. Primul a trebuit să aleagă o carte, cel de-al fiind responsabil cu amestecatul lor. Iar dacă în mod normal un magician reușește să ghicească o carte și atât, Lee a avut o metodă mult mai interesantă. "Când eu voi număra până la trei, Cheloo va arunca în aer cărțile, iar eu voi străpunge cu un cuțit cartea ta și o voi înfige în panoul pe care îl ții la pieptul tău", i-a explicat Lee lui Mihai, care și-a pierdut complet zâmbetul.

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. Iar când credea că mai rău nu se poate, Lee și-a acoperit și ochii! "Mihai, e foarte important, nu te îngrijora, nu am rănit pe nimeni niciodată. Asta pentru că e a doua oară când fac asta", i-a mai spus înainte de a arunca lama. "Să-i spuneți că m-am mișcat. Serios!", a zis Bendeac.

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. Deși Lee a nimerit și ținta și cartea aleasă de Mihai Bendeac, juratul nu a prea avut putere să se bucure. La un moment dat, Mihai Bendeac a spus: "Mi se pare o metodă foarte proastă să mă dați afară".

(w670)

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. ”Eu m-am mișcat la un moment dat și nu înțelegeam de ce nimeni nu i-a spus! M-a frapat distracția tuturor, m-am uitat și în public, la echipă! Nu am văzut pe nimeni care să fie îngrijorat!”, s-a plâns juratul, care era încă sub emoțiile numărului precedent, al trupei D’Argento.

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. ”Andrew Lee a reușit să mă binedispună pentru că este clar că este un artist care merită să fie pe scenă. A fost o senzație încântătoare!”, a spus de partea cealaltă Cheloo, în timp ce Delia a mărturisit sincer că s-a bucurat că nu a fost ea aleasă pentru a fi ținta.

[citeste si]

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. Cea de-a patra ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara între orele 20.00 și 22.21 la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel