iUmor, 18 martie 2018. DELIA, abilități fantastice: ”Sunt foarte mândră”

Irina Constantin / 18 Martie 2018 / 12:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

iUmor, 18 martie 2018. Delia își descoperă noi abilități în emisiunea ”iUmor”. 

iUmor, 18 martie 2018.  Un număr extrem de periculos de pe scena ”iUmor” a încântat-o pe Delia, care a reușit să își descopere noi abilități.

iUmor, 18 martie 2018. ”Eu sunt foarte mândră de capacitățile mele. Descopăr că pot să arunc cuțite, am descoperit recent, în vacanță, că știu să trag cu arcul senzațional de bine, și cu arma mă descurc! Am niște abilități fantastice de băiețel”, a spus Delia, care a făcut și o demonstrație ce poate fi văzută în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în cea de-a patra ediție ”iUmor”.

iUmor, 18 martie 2018. În cazul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru ”NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Vot pe aplicație

iUmor, 18 martie 2018. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA" de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor", creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

iUmor, 18 martie 2018. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni. Cei patru câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27