ÎN PUII MEI!, 25 martie 2018. Maria Popovici, cerută în căsătorie de... Bendeac

Cea de-a cincea ediție a show-ului ”În puii mei!”, difuzat duminică seara, de la ora 22.00, la Antena 1, este combinația perfectă de umor și ironie. 

ÎN PUII MEI!, 25 martie 2018. Sub sloganul "Te uiți o zi, râzi o săptămână", Mihai Bendeac, alături de colegii săi, vor pune în scenă personaje cunoscute din media românească, unele dintre ele ajunse celebre pe Youtube și pe rețelele de socializare.

ÎN PUII MEI!, 25 martie 2018. De data aceasta, Maria Popovici, câștigătorea sezonului II iUmor, care este și o actriță foarte bună, este pusă într-o ipostază unică. Ea este cerută în căsătorie de Marcel, personaj interpretat într-un mod unic de Mihai Bendeac. Deși în primă fază este luată prin surprindere de propunerea bărbatului din fața ei, argumentele și vehemența acestuia par să o convingă.

ÎN PUII MEI!, 25 martie 2018. În aceeași ediție a show-ului "În puii mei!", telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize, printre care se numără și imagini ce depășesc orice imaginație de la nașterea unor personalități celebre de pe plaiurile mioritice.

(w670)

[citeste si]

ÎN PUII MEI!, 25 martie 2018. Ce alte personaje vor mai face deliciul publicului, telespectatorii vor putea afla urmărind cea de-a cincea ediție a show-ului de comedie „În puii mei!", difuzat duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel