Radu Vâlcan și-a făcut un tatuaj plin de semnificații în Thailanda

Aflat în Thailanda pentru filmările unui nou sezon Temptation Island Insula iubirii”, prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, a decis să adauge încă un tatuaj colecției sale.

Dacă primul tatuaj l-a făcut la vârsta de 18 ani, acum, la aproape o lună de la împlinirea vârstei de 41 de ani, Radu Vâlcan a decis să îl adauge în colecție pe cel de-al zecelea.

Aflat în Thailanda pentru filmările celui de-al patrulea sezon, prezentatorul emisiunii "Temptation Island – Insula iubirii" a ales un model plin de semnificații pentru încheietura mâinii drepte. "Este o brățară și reprezintă litera de la , numele fiului meu și simbolul infinitului. Acesta reprezintă însă și cifra 8, pentru că eu și Adela suntem amândoi născuți pe 8 ale lunii", a explicat Radu Vâlcan.

Sezon nou

Pentru noul sezon la care fimările tocmai s-au încheiat, Radu promite noi suprize pe care Insula le-a rezervat celor care au avut curajul să se înscrie la testul suprem de sinceritate.

[citeste si]

"Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit și vă asigur că nici acesta nu va face excepție. Oamenii au personalități diferite, reacționează diferit la situațiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show.are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionați!", spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel