iUmor: Michael Goudeanu, francezul care șochează România. Cheloo: Unii mă consideră un gunoi-VIDEO

Scutaru Cristina / 12 Martie 2018 / 08:39 Salveaza PDF Comentarii

Michael Goudeanu, în vârstă de 59 de ani, studiază antropologia culturală. Francezul a venit la iUmor să arate cât este de talentat și a reușit să cucerească o Românie întreagă.

Michael Goudeanu a cântat la lumânări, a jonglat cu mere pe care le-a și mâncat, într-un ritm superrapid! Ne-a demonstrat cum poţi să jonglezi şi să mânânci mere în acelaşi timp și nu oricum! Ci cu o viteză extraordinară, abilitate datorită căreia a ajuns în Cartea Recordurilor! E greu de explicat și de descris un asemenea număr, un adevărat show, care i-a impresionat pe jurați.

(w670)

 

"Sunteți de departe cel mai interesant număr făcut vreodată la iUmor, impresionant!", i-a spus Delia concurentului, în timp ce Cheloo l-a invitat să apară în următorul lui videoclip.

[citeste si]

"Eu sunt un artist acceptabil în România. Unii nu mă consideră un artist, ci un gunoi care face o muzică îngrozitoare. Înainte să profite colega mea, Delia, de abilitățile dumneavoastră, aș vrea să vă invit să apăreți 20 de secunde în viitorul meu videoclip. Este o piesă îngrozitoare, mesajul este 18 ani plus. Nu spun nimic bun, nimic interesant, nimic amuzant. Dacă faceți acest lucru pentru mine, vă voi mulțumi", a spus Cheloo. Michael Goudeanu acceptat oferta. Francezul merge în etapa următoare la iUmor.

Iată momentul:

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26