MIGRAȚIE PRIMARI: Cătălin Predoiu a realizat portretul-robot al primarului care nu a plecat din ACL

Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu

Ordonanța care permite primarilor să migreze la un alt partid este prin ea însăși un test de caracter și de integritate politică, consideră prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, care a arătat ce calități îndeplinesc acei aleși locali care au preferat să rămână în ACL.

Potrivit presei centrale, aproximativ 300 de primari de la PNL și PDL au ales să treacă în tabăra Puterii, grație Ordonanței 55, dar prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, susține că astfel de persoane nu sunt oameni de încredere, apreciind că este foarte bine pentru ACL că au migrat la alte partide. 

Deși afirmă că fenomenul nu a fost unul de amploare, prim-vicepreședintele PDL a arătat, vineri, la RFI, și care sunt calitățile acelor primari care nu au dorit să beneficieze de ordonanța care expiră astăzi: "Ceea ce e important în viața unui partid este și calitatea membrilor și calitatea actului politic. Deci, dacă un primar a făcut acest pas, fie cedând presiunilor sau mergând după promisiunile Partidului Social Democrat, atunci e limpede că nu ne-am fi putut baza pe el. Și e limpede că ar fi afectat calitatea ACL. Ceea ce este important este că cei corecți, cei loiali unor valori, cei care vor o astfel de politică în România au rămas cu noi" a precizat liderul democrat-liberal.

Citește și Ordonanţa 55: PDL a rămas fără niciun primar în Buzău. Ultimii trei au migrat la PSD

De asemenea, Cătălin Predoiu aconsideră că ordonanța privind migrația primarilor "E un test pe care cei care au emis ordonanța l-au picat din start. Iar primarii care au rezistat presiunilor PSD, care a făcut echipe de presiune trimise în țară pentru a racola primari din opoziție, merită tot respectul nostru și mă înclin în fața lor. Este un test de probitate politică față de cetățeni pentru că, atunci când i-au ales, au avut în vedere și culoarea lor politică", a mai spus Predoiu, care speră ca astfel de practici să dispară în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel