Membru important al Guvernului, urare pentru copii de 1 iunie. Îl recunoşti? - FOTO

Unul dintre miniştrii importanţi ai Guvernului Cîţu a postat o urare pentru copii de 1 iunie pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu el de când era copil. 

"Dragi copii, să fiți iubiți, sănătoși, fericiți și să vă bucurați în fiecare zi, pentru că meritați tot binele din lume!

La mulți ani!", a scris Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor Publice, pe Facebook.

Alexandru Nazare nu este la prima experienţă ca ministru 

Ales senator de Prahova, Alexandru Nazare a revenit la Ministerul Finanţelor. El a mai fost secretar de stat între aprilie şi noiembrie 2010. Alexandru Nazare a fost şi reprezentant al Guvernului în procesul de selecţie pentru sediul Centrului European de Securitate Cibernetică, care va fi găzduit de Bucureşti. 

Alexandru Nazare nu este la prima experienţă de ministru. El a mai ocupat un loc în Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu, când a condus Ministerul Transporturilor (februarie-mai 2012). Între 2012 şi 2016 a fost deputat de Bacău. 

Florin Cîţu şi Klaus Iohannis, mesaje de Ziua Copilului 

Florin Cîţu le-a transmis un scurt mesaj copiilor, de 1 iunie. 

"Dragi copii, să fiți fericiți, sănătoși, să râdeți, să vă fie fiecare zi doar joacă și bucurie! La mulți ani tuturor copiilor!", a scris premierul Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook. 

Şi preşedintele Iohannis a marcat momentul, publicând o fotografie a sa de la vârsta de 17 ani. Președintele României, Klaus Iohannis, le-a urat „La mulți ani!” copiilor din țara noastră, pe Facebook, alături de un material inedit. Iohannis a dezvăluit astfel o poză de când avea doar 17 ani, alături de mesajul „Amintire din copilărie” și hashtag-urile #17ani, #1iunie și #ZiuaCopilului.

De 1 Iunie, la Camera Deputaţilor este Ziua Porţilor Deschise

Manifestarea dedicată copiilor se va desfăşura sub genericul "Împarte-ţi ziua cu părinţii la Camera Deputaţilor", între orele 10,00 şi 16,00.

"Îţi doreşti să vizitezi Palatul Parlamentului, să admiri şi să te plimbi prin cea mai mare clădire administrativă din Europa? Pe 1 Iunie, o zi specială, dedicată celor mici, Camera Deputaţilor invită copiii şi însoţitorii acestora să participe, gratuit, la Ziua Porţilor Deschise", precizează organizatorii într-un eveniment postat pe pagina de Facebook a forului legislativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel