Marcel Ciolacu, declaraţiile serii. "Nu accept să plătesc ce au mâncat alţii! Trebuie o reformă în sistemul bugetar. Nu lăsăm România fără fonduri europene!"

Foto: captură România TV
Foto: captură România TV

Premierul Marcel Ciolacu a făcut mai multe afirmaţii tranşante în platoul România TV.

Marcel Ciolacu a fost prezent în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV, unde a ţinut să amintească de oalele sparte ale fostelor guvernări, prilej cu care a subliniat că nu va fi cel care va trage ponoasele "pentru ce au mâncat şi au furat alţii":

"Sunt foarte multe provocări. Cred că de mult timp n-a mai preluat un prim ministru un astfel de mandat. Încerc împreună cu colegii mei din Guvern să ne aşteptăm la nivelul aşteptărilor românilor. Din punctul meu de vedere este ultimul tren al României pentru a se dezvolta. Este ultimul tren al României de a adera la OCDE. Sunt lucruri mai importante decât Marcel Ciolacu, decât Nicolae Ciucă, decât PSD, decât PNL, sunt lucruri care ţin de viitorul României şi al românilor.

Am multe defecte, dar nu sunt un om iresponsabil, nici Nicolae Ciucă nu este un om iresponsabil. Sunt ferm convins că nici Emil Boc, nici domnul Bolojan, nici Sorin Grindeanu, nici Mihai Tudose. Colegii noştri aşteaptă o atitudine la nivelul acestor provocări. România nu trece printr-un moment extraordinar la capitolul buget.

De ce s-a ajuns aici? Ştiu şi eu, ştiţi şi dvs. şi cred că ştiu şi românii. Dar nici nu pot să accept ca eu, Marcel Ciolacu, şi PSD să plătim nota de plată la ce-au mâncat alţii, la ce au furat alţii în pandemie, pentru o guvernare câteodată iresponsabilă de jucători pe bursă care au îndatorat această ţară cu peste 200 de miliarde. Nu pot să pun în balanţă şi să nu luăm nicio măsură, să mă fac că nu se întâmplă nimic şi Guvernul pe care vremelnic îl conduc să nu ia nicio măsură şi să lăsăm România fără fonduri europene. Este ultimul tren de dezvoltare a României în interiorul UE, având securitatea ţării asigurată prin apartenenţa la NATO.

Eu nu pot să mă duc acasă şi să mă gândesc la ce-am făcut în ziua aceea, să pun eu-l meu personal sau viitorul meu politic şi să ies la televizor să vă mint, ca să mă pun bine cu anumite categorii de oameni. Este evident că în sistemul bugetar trebuie să se facă o reformă!" a spus premierul Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel