Mănescu: FMI a propus isolvența CFR Marfă și CFR Călători. M-am opus

Ramona Mănescu
Ramona Mănescu

Ministrul Transporturilor Ramona Mănescu susține că FMI a propus intrarea în insolvenţă a unor companii cu datorii, precum CFR Marfă şi CFR Călători, însă ea s-a opus.

"Pentru mine, din punctul meu de vedere nu este chiar cea mai bună soluţie (intrarea însolvenţă, n.r.). S-a pus problema ca CFR Marfă să intre în insolvenţă şi CFR Călători, toate companiile. FMI-ul a propus şi eu am respins ideea din start ca în scrisoarea de intenţie, deci în scrisoarea agreată cu FMI-ul, să se spună acest lucru, că trebuie să intre în insolvenţă. FMI-ul a acceptat această obiecţie pe care am avut-o, cu condiţia ca noi să restructurăm, să rentabilizăm, să dovedim că putem şi fără să intrăm în insolvenţă", a declarat Ramona Mănescu, duminică, la Pro Tv, citată de Mediafax, întrebată dacă ar fi de acord cu intrarea în insolvenţă a companiilor din subordinea ministerului care acumulează datorii.

Ea a mai arătat că la Ministerul Transporturilor sunt "o grămadă de datorii" şi multe probleme nerezolvate de ani de zile, pe care le-a "moştenit" la preluarea mandatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel