Manchester United îl vrea pe Toni Kroos, anunţă Bild

Internaţionalul german Toni Kroos, jucătorul echipei spaniole Real Madrid, este dorit de formaţia engleză Manchester United, care doreşte să-şi întărească linia mediană cu un fotbalist de calitate, anunţă ziarul Bild.

Oficialii lui United sunt dispuşi să plătească 67 milioane euro în schimbul lui Kroos, care rămâne unul dintre cei mai buni pasatori din fotbalul mondial, chiar dacă vine după un sezon mai slab, atât la nivel de club, cât şi la echipa naţională.

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a anunţat joi că doreşte să facă una sau două achiziţii în perioada de mercato din această iarnă, pentru întărirea lotului, însă echipa sa nu este dispusă să plătească sume exagerate pentru transferuri.

"Vrem să aducem unul sau doi jucători. Dacă cei pe care îi avem în vizor vor fi disponibili în ianuarie, atunci am putea face ceva în acest sens", a declarat Solskjaer pentru Sky Sports.

În opinia presei spaniole, interesul englezilor pentru Toni Kroos ar putea facilita transferul lui Paul Pogba de la Manchester United la Real Madrid, unde mijlocaşul francez este dorit insistent de compatriotul său Zinedine Zidane, antrenorul "galacticilor".
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel