Manchester United condamnă injuriile rasiste la adresa lui Paul Pogba

Manchester United a "condamnat categoric" insultele rasiste la adresa lui Paul Pogba pe reţelele de socializare după penalty-ul ratat în meciul cu Wolverhampton Wanderers (1-1), în cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, a transmis clubul englez de fotbal într-un comunicat dat publicităţii, citat de AFP.

"Toată lumea la Manchester United este dezgustată de injuriile rasiste proferate împotriva lui Paul Pogba în noaptea trecută şi le condamnăm categoric", au precizat "Diavolii Roşii".

"Persoanele care au exprimat aceste opinii nu reprezintă valorile clubului nostru şi este încurajator să vedem că majoritatea fanilor condamnă aceste acţiuni pe reţelele de socializare", a mai subliniat Manchester United.

"Manchester United este o familie. @paulpogba este o enormă parte din această familie. Dacă îl atacaţi, ne atacaţi pe noi toţi. @ManUtd", a scris pe Twitter coechipierul lui Pogba, Marcus Rashford.

Internaţionalul francez Paul Pogba, mijlocaşul lui Manchester United, a fost ţinta insultelor rasiste pe reţelele de socializare, după ce a ratat un penalty care putea aduce victoria echipei sale, luni seara, în meciul disputat în deplasare cu Wolverhampton Wanderers (1-1).

Mai multe mesaje insultătoare la adresa lui Pogba au fost postate pe Twitter după finalul partidei, conturile respective fiind ulterior suspendate.

Pogba, dorit cu insistenţă de echipa spaniolă Real Madrid, este al treilea fotbalist care a făcut obiectul expresiilor ofensatoare în ultimele zile, după ratarea unor lovituri de la 11 m.

Tammy Abraham, atacantul lui Chelsea, a ratat penalty-ul decisiv în Supercupa Europei, pierdută de londonezi în faţa rivalei FC Liverpool, fiind insultat ulterior pe reţelele de socializare.

Antrenorul său, Frank Lampard, a condamnat atacurile respective şi a afirmat că acele companii care deţin reţelele respective ar trebui să facă ceva pentru a evita ca jucătorii să mai fie ţinta unor astfel de acţiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel