Ludovic Orban, anunţ despre miniştrii propuşi după filmul de la Colectiv: Toţi vor cere informaţii la zi

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban, premierul desemnat, a anunţat ce vor face miniştrii propuşi pentru a forma Guvernul PNL, încă dinainte să îşi preia portofoliile. 

"Am stabilit un plan de lucru pentru fiecare ministru care se găseşte pe lista miniştrilor propuşi în cabinetul meu. Candidaţii la miniştri vor avea discuţii cu reprezentanţii societăţii civile, reprezentanţii mediului de afaceri, de asemenea cu reprezentanţii organizaţiilor profesionale din domeniu. De asemenea, se vor deplasa la ministere pentru a solicita - pentru că au dreptul constituţional de a cere acest lucru - situaţia la zi în fiecare minister sau autoritate a administraţiei publice centrale. În momentul în care vom avea o analiză extrem de clară, care să reflecte întregul adevăr - pentru că, vă spun de acum, sunt foarte multe lucruri care se întâmplă în ministere şi în alte autorităţi publice care au fost ascunse de ochii lumii până astăzi, exact cum a fost ascunsă acea înregistrare (...). Evident, că vom lua toate măsurile care se impun", a declarat Ludovic Orban, joi, la Parlament, întrebat dacă are de gând să ia măsuri după apariţia unei înregistrări video cu intervenţia din noaptea tragediei de la Colectiv, conform Agerpres. 

Păstrarea lui Raed Arafat în Guvern, incertă

Premierul desemnat a spus că nu poate oferi un răspuns, întrebat dacă îl va mai păstra pe Raed Arafat în guvernul Orban.

"Nu vă pot da răspunsul astăzi la această întrebare. Suntem în procedura de învestire a guvernului. Evident, după învestirea guvernului, fiecare dintre miniştrii care vor fi desemnaţi să conducă ministerele va sta la dispoziţia mass-media cu răspunsuri la orice fel de întrebare. O să vă dau un răspuns în momentul în care vom avea capacitatea de a efectua o analiză detaliată a activităţii pe fiecare minister, pe fiecare departament de minister, pe fiecare agenţie", a spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel