Liviu Guță și Minodora, câștigătorii unei mașini. Ce au făcut cu ea

jumatatea_mea_stie
jumatatea_mea_stie

Liviu Guță și Minodora sunt încântați de faptul că au reușit să câștige o mașină la emisiunea "Jumătatea mea știe!", care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D. Satisfacția este cu atât mai mare cu cât premiul câștigat de cei doi va readuce speranță pentru Cecilia, o femeie din Buzău în vârstă de 32 de ani, care a suferit un accident grav de mașină în urma căruia a rămas imobilizată la pat.

Minodora și Liviu Guță au luptat miercuri în emisiunea “Jumătatea mea știe!”, pentru Cecilia, care a stat internată timp de șase luni la Terapie Intensivă din Spitalul Municipal din Buzău, după un accident de mașină. Ea a fost vegheată zi și noapte de mama acesteia, care din cauza problemelor financiare a fost nevoită să doarmă pe cartoane, la ușa salonului. Minodora și Liviu Guță au reușit să readucă o rază de speranță în viața Cecliei după ce au dus la bun sfârșit toate probele și au reușit să câștige marele premiu: o mașină. în platou au fost prezente mama și fiica Ceciliei, care au venit să-i susțină pe cei doi artiști.

“E un sentiment foarte plăcut să știi că datorită nouă am reușit să o facem pe Elena, fetița Ceciliei, fericită. Suntem cei mai bucuroși și sunt convinsă că și telespectatorii au împărtășit aceleași sentimente cu noi”, a declarat Minodora.

“Ai cea mai mare satisfacție când vezi că poți să ajuți o familie, și asta cu sprijinul emisiunii <<Jumătatea mea știe>>. Mulțumim din suflet!”, a spus Liviu Guță imediat după câștigarea premiului.

În fiecare săptămână, emisiunea “Jumătatea mea știe!” susține cazurile sociale prin intermediul cuplului de vedete care joacă în acest scop. Dacă cei doi reușesc să pună mâna pe marele premiu, contravaloarea autoturismului pus în joc va fi donată cazului prezentat în emisiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel