Lista Guvernului NOU. Bogdan Chirieac, SEMNAL despre Dan Barna, propus la Justiție

Dan Barna, foto DCNews
Dan Barna, foto DCNews

Noul Guvern, negociat de partidele de Opoziție, în contextul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, a fost comentat de analistul politic Bogdan Chirieac. 

DCNews a publicat în exclusivitate lista de la negocieri cu politicienii propuși în funcțiile de miniștri. 

Vezi aici lista: EXCLUSIV LISTĂ GUVERN de la negocierile pentru dărâmarea Cabinetului Dăncilă

Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, că ”e o listă de negociere, se vede lucrul acesta, la unele ministere sunt discuții între PNL și USR cu privire la ce ministere să ia.” Analistul politic a precizat că ”și un Guvern PNL trebuie să se formeze din ceva. Nu e nimic deosebit în faptul că Ludovic Orban ar putea să fie primul ministru al noului Guvern, e președintele PNL, e dreptul lui să fie, ca președinte de partid, care e pe cale să formeze o nouă majoritate parlamentară, să fie și prim-ministru.”

Unde a dispărut Dan Barna? 

În ceea ce-l privește pe Dan Barna la Justiție, Bogdan Chirieac a precizat că ”Probabil nu se negociase cu dânsul. E acest semn de întrebare dacă acceptă. Mă gândesc că e candidat la prezidențiale. Pe de altă parte, vedeți bine că dl Barna a închis motoarele” atrăgând atenția că ”dl Barna, astăzi când vorbim, nu-și prea face campanie electorală”. ”Ce o fi acolo sau poate că va ceda în fața dlui Iojhannis. E greu de spus, dar ceva se întâmplă. Dacă alte partide tot își fac campanie electorală, USR nu prea este acolo unde ar trebui să fie, anume în online” a mai atras atenția Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel